Camí de la Selva

Camí de la Selva

CP:43201

És un dels camins més antics que connecten Reus amb els pobles dels voltants, en aquest cas la Selva i Almoster, amb els quals delimita en alguns trams les fronteres de terme. A l’època medieval donava accés a la ciutat a través del portal de la muralla que es coneixia com el portal de l’Hospital (l’actual carrer de l’Hospital, en ple nucli urbà, recorda encara l’emplaçament d’aquest hospital medieval).

Camps de cebes

Al camí de la Selva, just on el terme municipal toca amb el d’aquest municipi veí i abans d’entrar al llit de la riera de la Quadra, trobem amplis camps conreats a dreta i esquerra del camí, limitant per l’est amb la riera. Destaca pels seus valors paisatgístics i cromàtics l’actual producció d'una varietat especial de ceba, amb diverses collites anuals. Des del darrer tram del camí abans d’entrar a la rirera de la Quadra l’orografia del terreny i l’escàs arbrat que interfereix amb la vista ens permet gaudir una àmplia perspectiva que s’obre al sud sobre el Camp.

Categoria: R05: La gran volta a Reus

 Si detecta alguna errada en aquesta fitxa del directori o vol fer una aportació: Millora del directori

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.