El carreró de Nolla

El carreró de Nolla

CP:43201

Aquest carreró es va obrir el 1799 a petició de M. Àngels Nolla, propietària dels terrenys, de qui pren el nom. També era conegut com a corredor del Banc.

Conserva l’empedrat de llambordins característic del Reus del s. XIX. Fins a mitjan s. XX era habitual veure feinejar pels carrers de la ciutat els operaris públics encarregats de mantenir-lo, i aquest record és encara viu entre la població.

Categoria: Carrers i places

foto localització
 Si detecta alguna errada en aquesta fitxa del directori o vol fer una aportació: Millora del directori

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.