Els barris Immaculada i Sol i Vista i la urbanització Clarassó

Els barris Immaculada i Sol i Vista i la urbanització Clarassó
CP:43201

Els barris Immaculada i Sol i Vista van néixer els anys cinquanta del s. XX per acollir la nova població que va arribar a Reus en les primeres onades migratòries, creant petites urbanitzacions espontànies en un entorn rústic al marge del centre urbà. Aquestes urbanitzacions tenien en comú l’origen basat en l’autoconstrucció per part dels veïns. L’absència de planificació urbanística i de connexió amb el centre, així com les mancances de caràcter social, van convertir aquests espais en barris perifèrics que durant molt de temps van viure tancats en ells mateixos.

Les actuacions dutes a terme en els darrers anys, una bona part de les quals en el marc de la Llei de barris, han permès resoldre moltes de les deficiències heretades, així com la connexió d’aquests barris amb la resta de la ciutat un cop superada la barrera natural que formaven els barrancs de la Mina, l’Escorial i el Pedret. Les actuacions de renovació de serveis i remodelació de carrers que van tenir lloc el 2008 a les antigues parcel·les Clarassó van dignificar també aquest espai a tocar de la variant.

Categoria: R03: Parc dels Capellans
 Si detecta alguna errada en aquesta fitxa del directori o vol fer una aportació: Millora del directori

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.