Fumera del forn del Llevat

Fumera del forn del Llevat

CP:43201

Fumera de maons d’una antiga bòbila on es fabricaven maons i mosaic. La bòbila era propietat de la família Llevat Sugranyes, de Castellvell, més tard també propietària del mas Llevat, bastit per Domènech Sugranyes el 1924.

Al voltant de la fumera s’ha construït recentment la plaça, batejada com a plaça de la Fumera. Gairebé a tocar hi ha una altra plaça, la plaça de Lluís Buñuel, amb un brollador d’aigua i una petita escultura d’uns nens jugant que acull una zona de jocs infantils.

Categoria: Arquitectura i art públic, R02: De Misericòrdia a Castellvell

Fumera del forn del Llevat
 Si detecta alguna errada en aquesta fitxa del directori o vol fer una aportació: Millora del directori

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.