Model d’atenció integral

Una de les habitacions del CAPI Fortuny.

La ciutat de Reus està organitzada en 5 àrees bàsiques de salut, cadascuna de les quals té un centre sanitari d'atenció primària de referència.

Com a cas particular, el CAPI Marià Fortuny, integra l'atenció social i sanitària i inclou els següents serveis:

  • Atenció primària amb metges, pediatres i infermeres de capçalera.
  • Atenció social amb centre de dia per a la tercera edat i residència assistida.
  • Atenció social municipal amb servei de treball social, atenció domiciliària i oficina per a la tramitació de recursos o ajudes.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.