Mina d'aigua del parc del Lliscament

Mina d'aigua del parc del Lliscament

CP:43201

Per a l’abastiment d’aigua de reg per al parc, a la zona d’skate s’ha instal·lat un dipòsit que recull l’aigua de pluja. S’ha recuperat també el sistema de mines subterrànies de l’antic minat del barri Fortuny, en el marc d’una actuació d’Aigües de Reus que forma part d’un projecte més ampli que ha permès recuperar ja altres antigues mines, com la d’Almoster, al passeig de la Boca de la Mina, que es destina al reg del Parc de les Olors i del Jardí Agrari del Camp.

Aprofitar l’aigua de mina permet gestionar d’una manera sostenible els recursos hídrics de la ciutat i contribuir així al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU per al 2030.

Categoria: Patrimoni natural

foto localització
 Si detecta alguna errada en aquesta fitxa del directori o vol fer una aportació: Millora del directori

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.