Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Los hijos de Kennedy, de Robert Patrick

Fins al 24 de abril de 2014

FINALITZADA!

Los hijos de Kennedy, de Robert Patrick

LOS HIJOS DE KENNEDY de Robert Patricck

Cinc persones en un bar. O cinc persones soles, una a una, en cinc bars diferents. Cinc fills del seu temps. Cinc “fills”
de l’era Kennedy. I els cinc vivint –revivint–, a cop de record i d’un glop, el que ha estat i no ha estat de les seves vides i del temps que els va tocar viure. Qualsevol temps passat va ser millor?
Els cinc, des de l’escenari, allarguen una mà a l’espectador i el conviden a un viatge del temps: la dècada dels seixanta
(del segle passat), quan tot estava per fer i tot era possible. La dècada dels joves, dels drets de la dona, del Poder Negre, el moviment gay i la contracultura; la de la guerra del Vietnam, els míssils nuclears i el bloqueig de Cuba; la del moviment hippie, el mur de Berlín, el maig francès, la píndola anticonceptiva i el “Fes l’amor, i no la guerra”. La dècada de la bohèmia i la dissidència. La dècada de l’amor lliure, la psicodèlia i el pacifisme a ritme de marihuana. La dècada musical per excel·lència. La dècada dels Beatles, la de Janis Joplin i Jimi Hendrix, la de Bob Dylan i Joan Baez, la de Woodstock 69, Hair i All you need is love. La dècada de Martin Luther Kimg, el Che Guevara, Neil Amstrong i Marylin Monroe. La dècada de John F. Kennedy. De l’assassinat de John F. Kennedy, un 22 de novembre de 1963, fa ara 50 anys.
Avui el món és un altre, i nosaltres, els d’aleshores, ja no som els mateixos. O sí?

fitxa artística
Autor: Robert Patrick
Traducció i direcció:
Josep Maria Pou
Repartiment: Emma Suárez, Fernando Cayo, Ariadna Gil, Álex García, Maribel Verdú
Escenografia: Ana Garay
Disseny d’il·luminació: Juanjo Llorens
Producció: Trasgo Producciones i Focus

PREU

25 / 15 / 10 euros



ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 24/04/2014

a les 21:00h

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.