Notes de premsa

El lliurament dels Guardons de la Ciutat, el pròxim divendres, 17 de setembre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 15/09/2004

El pròxim divendres, 17 de setembre, a les 20:00 h, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Reus acollirà l’acte de lliurament dels Guardons de la Ciutat 2004.

En aquesta ocasió, es lliuraran mencions honorífiques al CEIP Eduard Toda, al CEIP Alberich i Casas, a la Llar d’Infants de la Creu Roja, al Centre d’Amics de Reus, a l’Associació d’Amics del Ferrocarril i a l’Escola d’Art i Disseny de Reus, amb motiu del 25è aniversari de la seva fundació, i a Joan Carles Vadillo de Haro, per la seva trajectòria esportiva com a porter de l’equip d’hoquei patins del Reus Deportiu.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.