Parc del Trenet

Parc del Trenet

CP:43201

Horari: Gener-Març: de 8h a 20h. Abril-maig: de 8h a 21h. Juny-Agost: de 8h a 22h. Setembre-Octubre: de 8 a 21h. Novembre-desembre: de 8h a 20h.

Aquest parc es va construir sobre uns terrenys que van ser erms durant molts anys. El nom li ve donat per les instal·lacions que hi té l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Reus: un circuit de vies de tren en miniatura per les quals els diumenges al matí hi sol circular un trenet amb què la canalla pot donar un tomb pel jardí. El circuit té una estació on es venen els passatges, un canvi d’agulles i un pont per on circula el trenet sobre una font circular amb sortidors.

El parc compta amb les instal·lacions de gimnàs a l’aire lliure i una zona de jocs infantils.

Categoria: Parcs i fonts, R03: Parc dels Capellans, R01: Passeig de ronda, R04: La Pastoreta, R05: La gran volta a Reus

 Si detecta alguna errada en aquesta fitxa del directori o vol fer una aportació: Millora del directori

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.