Parc Sant Jordi

Parc Sant Jordi

Plaça Alcalde Anton Borrell - 43201 Reus

Ocupapart de l’espai que havia ocupat l’antiga Estació del Nord. Creat el 1979, és un dels grans espais verds de la ciutat, tot i que la construcció del nou centre comercial que avui ocupa l’espai de les antigues instal·lacions de Fira de Reus i de la plaça de l’Univers n’ha retallat l’extensió. Acull diferents àrees de jocs infantils, amb un petit rocòdrom, un gimnàs a l’aire lliure i un estany on hi havia hagut ànecs.

Hi trobareu:

Sant Jordi

Escultura de Joan Rebull a tamany natural amb l’espasa i l’escut i la creu de Sant Jordi. Està feta en bronze i descansa sobre una base de pedra amb una petita placa. Els models per a aquesta escultura foren el fill de Joan Rebull, Xavier, i el seu ajudant Amadeu Adell.

Jove amb colom

Obra d’Artur Aldomà. Pedra irregular on apareix un jove assegut amb un colom a la mà. Esta feta en bronze.

Categoria: Parcs i fonts, R06: Parc de Sant Jordi

 Si detecta alguna errada en aquesta fitxa del directori o vol fer una aportació: Millora del directori

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.