Pi de Bofarull

Pi de Bofarull

CP:43201

És un dels arbres declarats monumentals per la Generalitat de Catalunya, l’únic al terme de Reus. Els experts assenyalen que pot tenir entre 350 i 400 anys de vida.

També trobarem altres pins pinyers o pinyoners de grans dimensions (de 3,5 a 3,7 m de perímetre), com els de la riera de la Quadra, a prop del camí de les Puntes, i abans del creuament amb la carretera de Montblanc, i també els de la riera de l’Abeurada, just tocant a la urbanització del Pinar.

Categoria: R05: La gran volta a Reus

Pi de Bofarull
 



Si detecta alguna errada en aquesta fitxa del directori o vol fer una aportació: Millora del directori

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.