Premis Reus

L’emprenedoria és un element clau per al futur de l’economia del nostre país. Els Premis Reus a la Creació d’Empreses són una iniciativa de l’Ajuntament de Reus, la Cambra de Comerç de Reus, la Universitat Rovira i Virgili, Reus Capital de Negocis SCR SA i REDESSA, amb la col•laboració de SECOT Reus. Totes aquestes institucions són conscients de la importància de donar suport a les noves iniciatives empresarials com a base del desenvolupament econòmic i de la generació d’ocupació al nostre territori.

Els Premis Reus a la Creació d’Empreses s’adrecen a totes les persones emprenedores de les comarques de Tarragona amb una idea de negoci i, especialment, als joves i als alumnes de la URV que estiguin finalitzant els estudis universitaris. Tenen com a objectiu premiar els dos millors projectes de creació d’empresa de l’any de la convocatòria.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.