Acollida

Les polítiques d’acollida municipals tenen com a objectiu informar a les persones nouvingudes, per tal de fomentar la seva integració a la ciutat. Per això, l’Ajuntament de Reus desenvolupa accions específiques.

Acollida de persones refugiades

Les entitats o persones individuals disposades a oferir allotjament, o altres tipus d'ajuda, a persones refugiades poden omplir la fitxa que trobaran a l'apartat de tràmits de l'e-seu i enviar-la a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Reus.

Tràmit: Fitxa d'inventari de recursos per a l'acollida de persones refugiades

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.