Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Biblioteques Municipals: Núvols - proposta artística

Biblioteques Municipals: Núvols - proposta artística

Cultura A Reus

Biblioteques Municipals: Núvols - proposta artística


NÚVOLS és una creació a partir de la interpretació a tres veus de l'Oriol Quintana de la peça Pirinenques (IV) composta i adaptada expressament per a cor d'homes per Josep Ollé Sabaté a partir d'un text de Joan Maragall.
Ignasi Blanch ha creat els dibuixos afegint una mirada paral·lela amb un to oníric i Rut Queralt ho ha ordenat de manera seqüenciada i amb molt de gust en format de video.
Una proposta artística creada des del confinament pels quatre amb el desig d'imaginar un món canviant, més esperançador si pot ser

Les Biblioteques Municipals de Reus ens fan aquesta recomanació, ja que Ignasi Blanch és l'autor de l'exposició que va quedar confinada a la Biblioteca Central. Es podrà veure més endavant quan les mesures ho permetin.

nike fashion

QUAN

Del 05/06/2020 al 04/06/2020


MÉS INFORMACIÓ

Enllaç vídeo

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.