Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Dia Internacional de la Llengua Materna: actuació de la cantant aranesa Alidé Sans

Dia Internacional de la Llengua Materna: actuació de la cantant aranesa Alidé Sans

En el marc de l'exposició "Aranès, l'occità de Catalunya"

La cantant aranesa Alidé Sans farà una actuació virtual en la qual oferirà diverses cançons del seu repertori, que inclou també "Montanhes araneses" ("Aqueres montanhes"), himne nacional de l'Aran.

L'acte es desenvoluparà en format virtual a través d'aquest enllaç:

https://zoom.us/j/99346828113

Serà introduït pel regidor de Cultura i Política Lingüística i president del CNL Daniel Recasens i inclourà els comentaris de la cantant  sobre la situació lingüística i la vitalitat de la llengua aranesa.


Organitzen:

el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL),  la Biblioteca Central Xavier Amorós i la Regidoria de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus, en el marc dels actes per celebrar el Dia Internacional de la Llengua Materna a Reus.

PREU

Gratuït. No cal inscripció prèviaQUAN

el 23/02/2021

a les 18:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.