Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Gaudí Centre Reus: Jornada de portes obertes

Gaudí Centre Reus: Jornada de portes obertes

Amb motiu del 14è aniversari de l'obertura del Gaudí Centre, i del 169è aniversari del naixement de l'arquitecte Antoni Gaudí, el Gaudí Centre organitza visites guiades i activitats gratuïtes durant tot el dia adreçades a diferents tipus de públic.

Programa:

10:30h i 12:30h Ho saps tot de Gaudí?

Visita guiada per conèixer aspectes més desconeguts de la vida i obra de Gaudí.

Els elements expositius del Centre serviran de suport i de fil conductor per transmetre al visitant sensacions o aspectes més vivencials i sensorials de la figura d’Antoni Gaudí, tot fent referència a la seva infantesa, els amics de joventut i a d’altres aspectes de la personalitat i de la seva obra.  

17:30h Taller «Decora la teva rajola fent servir la trepa»

Taller manipulatiu, on cada participant realitza una rajola vidriada a partir de la tècnica de la trepa. Es treballa a partir d’una versió simplificada d’un dels motius presents en diferents edificis modernistes de la ciutat

19:00h Escape Room: L’enigma de Takeshi Nazo

Un nou model d’activitat que ens apropa els espais i continguts de manera amena tot interactuant amb el patrimoni els recursos i la informació del Gaudí Centre.

Adreçada fonamentalment a públic juvenil, també es pot realitzar en família, grups d’amics

20:30 hi 21:30hVisita teatralitzada sobre Gaudí

Visita guiada teatralitzada per donar a conèixer la figura d’Antoni Gaudí a través dels ulls de tres personatges que ens explicaran trets importants de la trajectòria d’Antoni Gaudí.

D’aquesta visita es destaca la perspectiva de l'obra de Gaudí des de la relació amb els personatges femenins que giren al voltant de la seva vida i que influeixen en la seva arquitectura.

A càrrec de l’equip creatiu de Producciones Lucky&Luke.

Reserves a la pàgina web: www.reusturisme.cat


 

 

 

PREU

Entrada gratuïtaON

Gaudí Centre Reus

Plaça del Mercadal, 3

Com arribar-hi


QUAN

el 25/06/2021

a les 10:30h


MÉS INFORMACIÓ

gaudicentre.cat

LOCALITZACIÓ

Gaudí Centre Reus

Plaça del Mercadal, 3,

Tel. 977 010 670

www.gaudicentre.cat

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.