Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Fins al 31 de octubre de 2021 FINALITZADA!

III Mes de la Salut Mental

III Mes de la Salut Mental

10 d'octubre, Dia Mundial de la Salut Mental

Com estàs de salut mental? 

Aquest és el lema de la tercera edició del Mes de la Salut Mental que organitza l'Ajuntament de Reus, en col·laboració amb les entitats que treballen a la ciutat en l'àmbit de la Salut Mental, durant el mes d'octubre.

  • Del 7 al 10, Teatre Bartrina, VI Psicurt, Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental: https://psicurt.com/

  • Divendres 8, 11 h, plaça d'Anton Borrelltaller de Santi Serratosaadreçat de manera especial al jovent, amb el títol «La percussió corporal m'ajuda». A més, qui vulgui podrà compartir en públic una frase amb la premissa «Jo, per la meva salut mental faig...»

  • Diumenge 10, 12 h, Teatre Bartrina, Acte institucional. Lectura del manifest sobre la Salut Mental a càrrec de Neus Cárdenas, responsable d'Acció Social Corporativa i Relacions Externes de la Fundació Villablanca; estrena del documental «Trencant l’estigma» de l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles, i actuació musical interactiva de CoverH. Amb motiu de la pandèmia per assistir-hi, cal adquirir l’entrada, que és gratuïta. 

  • 14, 20 i 28, 19 h Centre Cultural Castell del CambrerTaules rodones sobre salut mental, presencial i en línia a través del canal en directe del web de l'Ajuntament de Reus. Amb motiu de la pandèmia per assistir-hi, cal inscripció prèvia, que és gratuïta.

  • Tot el mesEscape Room virtual. Atreveix-te a resoldre al nou Escape Room del Servei Prelaboral de la Fundació Pere Mata! T'ho perdràs? 

 


PREU

Gratuït


VENDA D'ENTRADES


QUAN

Del 01/10/2021 al 31/10/2021


MÉS INFORMACIÓ

Ajuntament de Reus

Et pot interessar...

Cinema

"Colla al rescat", dins del Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) de Reus

Un supermalvat misteriós ha cobert la selva amb una escuma tòxica que explota en contacte amb l'aigua. Falta menys d'un mes per l'estació de les pluges i la colla de la selva és cridada al rescat. Per a en Maurice i els seus amics mai no hi ha hagut tant en joc i viatjaran fins on faci falta per...

Gap the mind, per Morphosis Ensemble i SheepdogE
Música

Gap the mind, per Morphosis Ensemble i Sheepdog

Quines aplicacions té la intel·ligència artificial en la música de nova creació? Què separa o uneix allò artificial d'allò natural en l'art? Ho descobrirem en aquest concert amb obres de Joan Bagés, Enric Guaus i Félix Pastor19 h: Taula Rodona: IA i Música de Nova...

On: Centre d’Art Cal Massó

Quan: Dijous 18 a les 19:00 h

Memorimage d'estiuE
Cinema

Memorimage d'estiu

Documental sobre la famosa cantant britànica Amy Winehouse, que compta amb imatges inèdites d'arxiu i entrevistes amb la malmesa estrella, que va morir al juliol del 2011, als 27 anys d'edat per parada cardíaca conseqüència dels seus excessos amb les drogues i l'alcohol, addiccions agreujades...

On: Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR)

Quan: Dijous 18 a les 22:00 h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.