Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

III Mes de la Salut Mental

III Mes de la Salut Mental

10 d'octubre, Dia Mundial de la Salut Mental

Com estàs de salut mental? 

Aquest és el lema de la tercera edició del Mes de la Salut Mental que organitza l'Ajuntament de Reus, en col·laboració amb les entitats que treballen a la ciutat en l'àmbit de la Salut Mental, durant el mes d'octubre.

  • Del 7 al 10, Teatre Bartrina, VI Psicurt, Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental: https://psicurt.com/

  • Divendres 8, 11 h, plaça d'Anton Borrelltaller de Santi Serratosaadreçat de manera especial al jovent, amb el títol «La percussió corporal m'ajuda». A més, qui vulgui podrà compartir en públic una frase amb la premissa «Jo, per la meva salut mental faig...»

  • Diumenge 10, 12 h, Teatre Bartrina, Acte institucional. Lectura del manifest sobre la Salut Mental a càrrec de Neus Cárdenas, responsable d'Acció Social Corporativa i Relacions Externes de la Fundació Villablanca; estrena del documental «Trencant l’estigma» de l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles, i actuació musical interactiva de CoverH. Amb motiu de la pandèmia per assistir-hi, cal adquirir l’entrada, que és gratuïta. 

  • 14, 20 i 28, 19 h Centre Cultural Castell del CambrerTaules rodones sobre salut mental, presencial i en línia a través del canal en directe del web de l'Ajuntament de Reus. Amb motiu de la pandèmia per assistir-hi, cal inscripció prèvia, que és gratuïta.

  • Tot el mesEscape Room virtual. Atreveix-te a resoldre al nou Escape Room del Servei Prelaboral de la Fundació Pere Mata! T'ho perdràs? 

 


PREU

Gratuït


VENDA D'ENTRADES


QUAN

Del 01/10/2021 al 31/10/2021


MÉS INFORMACIÓ

Ajuntament de Reus

Et pot interessar...

Gala de dansa Roseta MauriE
Arts escèniques

Gala de dansa Roseta Mauri

Gala de dansa Roseta MauriX Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri La gala d’enguany la integren ballarins i ballarines que van resultar premiats en passades edicions del Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri, i que avui ballen en companyies internacionals de prestigi. També comptarem...

On: Teatre Fortuny

L'excessiva història d'un individu excessiuE
Arts escèniques

L'excessiva història d'un individu excessiu

L'excessiva història d'un individu excessiuCicle Grans MestresIrreverent, iconoclasta, imprevisible, descarada, sorprenent i necessària. Una peça de creació contemporània a partir de diversos referents rabiosament actuals del món eslau. Una mirada diferent (i peculiar) a la manera d'entendre...

On: Teatre Fortuny

FEDRA DESPULLADAE
Arts escèniques

FEDRA DESPULLADA

Fedra despulladaCicle Grans MestresUna de les millors representats de la jove generació d'actrius catalanaes, Bàrbara Roig, interpel·larà al públic posant-se en la pell d'una de les figures més polèmiques de la tragèdia grega, Fedra. Una versió totalment contemporània i colpidora del mite...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.