Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Presentació del Conte Solidari "Pum, Pum"

Presentació del Conte Solidari

Presentació del Conte Solidari "Pum, Pum" editat per la Regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals. El conte l'ha escrit l'Òscar Fabregat de l'ONG Mirades del Món amb alumnes de primària i il·lustrat per Berta Artigal.
La presentació la farà el mateix autor i alumnes participants al projecte i el conte l'explicarà la Conxa Torres acompanyada per la violinista Iuva.

Amb el conte es vol apropar la realitat del continent africà als infants per tal que puguin reflexionar sobre les diferències i les similituds de diferents parts del món amb una mirada des del cor, el respecte i la solidaritat mútua.

PREU

Entrada gratuïtaON

Orfeó Reusenc

Carrer de Sant Llorenç, 14

Com arribar-hi


QUAN

el 18/12/2019

a les 18:00h

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.