Teatre de l'Orfeó Reusenc

El Teatre de l’Orfeó Reusenc, amb una capacitat per a 210 persones, es va remodelar l’any 1989 per donar millor cabuda a les actuacions de les diferents seccions que formen l’entitat: esbart dansaire, ball de bastons, sardanes, massa coral i l’elenc teatral.

Entre les produccions teatrals més destacades, a més de tenir una programació estable de teatre clàssic català, manté com a tradició la representació any rere any d’Els Pastorets.

Teatre de l'Orfeó Reusenc
C/ Sant Llorenç, 14 
43201 Reus
Telèfon 977 310 956 
Fax 977 333136
[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.