Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Projecció del minimetratge "Ales d'ivori"

Projecció del minimetratge

Projecció del migmetratge Ales d'ivori, dirigida per Martí Guarch. La Sala Santa Llúcia, acollirà la projecció del migmetratge, abans de que aquest ho faci en sales comercials d’arreu de Catalunya, Espanya i Europa.  

Ales d’ivori és un migmetratge de 40 minuts que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Unió Europea, per donar impuls als joves creadors de cinema del Camp de Tarragona. Martí Guarch (20 anys) n’és el director, i compta amb un equip d’arreu de Catalunya i part d’Argentina per a la producció del migmetratge. Ales d’ivori va presentar-se el passat 4 de gener al Convent de les Arts d’Alcover amb la presència del delegat del Govern de Catalunya i representants de la Unió Europea. El film es veurà en sales de cinema de Barcelona, Madrid i Màlaga a partir del mes de març, i a festivals d’arreu d’Europa en versió anglesa i francesa. El projecte és una clara aposta pel talent del Camp de Tarragona i per potenciar el territori dins del circuit cinematogràfic professional de Catalunya.

SINOPSIS
Un drama que posa en joc la pressió de la societat i la llibertat de l’ésser humà, en aquest cas encarnada per dues joves. Tornem a la Guerra Civil, a Arnes, un petit poble català de la Terra Alta. La Marta és una jove burgesa molt intel·ligent que descobreix aspectes sobre la sexualitat que la societat tendeix a amagar. La Rosa és una noia molt lligada a la seva mare que poc a poc va descobrint el món tot deixant-se endur per els seus sentiments i passions.

“Víctimes d’una societat masclista i patriarcal.”
Entre les dues joves sorgeix alguna cosa més que amistat. Marta excita la imaginació de la Rosa, a qui se li desperten noves sensacions i preguntes. Durant aquests dies d’estiu, els impulsos més amorosos plens d’obsessió, fascinació i desig es despertaran entre elles. Sens dubte, són conscients que la societat on viuen no acceptarà de cap manera la seva relació, però decideixen lluitar per poder viure en llibertat. La Rosa ha d’enfrontar-se al seu poble, a la família, a la naturalesa, i fins i tot a ella mateixa per poder estimar en llibertat. Tot apunta cap a un destí tràgic.

“Una tempesta de passió, excitació i molta força.

PREU

5 €, soci de l'entitat 3 €


VENDA D'ENTRADES


ON

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34

Com arribar-hi


QUAN

el 18/01/2020

a les 20:30h


MÉS INFORMACIÓ

Sala Santa Llúcia

VIDEO

LOCALITZACIÓ

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34,

Tel. 977 77 11 91

http://www.salasantallucia.es.tl

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.