Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Punt d'informació sobre l'estalvi energètic

Punt d'informació sobre l'estalvi energètic

Setmana de l'Energia

Aquest dissabte, 22 de juny, l'Ajuntament de Reus, en col·laboració amb Aigües de Reus, ha organitzat un punt d'informació amb consells per estalviar energia i aigua d'11 a 13 h a la plaça del Gegant Indi, situada al carrer de Sant Joan, i de 18 a 20 h a la plaça de Prim. Amb aquesta activitat, Reus se suma a la Setmana de l'Energia que se celebra entre els dies 17 i 23 de juny arreu del país, amb l'eslògan "Tu tens l'energia, tu tens el poder!", coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible que té com a lema "Modelant el futur energètic d'Europa".

Es tracta d'una iniciativa organitzada per l'Institut Català d'Energia de la Generalitat de Catalunya, les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i el Consell d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA).

L'objectiu és acostar a la ciutadania el nou model energètic, més net, sostenible i democràtic, cap al qual avança Catalunya en plena situació d'emergència climàtica. Cal tenir en compte que el 70,9% de les emissions causants del canvi climàtic provenen del sector energètic.

A més, l’Ajuntament de Reus també fa anys que posa a l’abast de la ciutadania el web de la Taula de la Pobresa Energètica de Tarragona i Reus, on es donen consells per estalviar energèticament i on s’expliquen totes les actuacions que es fan en aquest àmbit.

 Per a més informació, es pot consultar el web sobre la Setmana de l'Energia.

PREU

GratuïtON

Plaça Prim

43201

Com arribar-hi


QUAN

el 22/06/2019

a les 11:00h

LOCALITZACIÓ

Et pot interessar...

El pare de la núvia ...i potser del nuvi! - ESPECTACLE CANCEL·LATE
Arts escèniques

El pare de la núvia ...i potser del nuvi! - ESPECTACLE CANCEL·LAT

El pare de la núvia.. i potser del nuvi! - ESPECTACLE CANCEL·LATEn Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la...

On: Teatre Fortuny

Els Amics de les Arts - CONCERT CANCEL·LATE
Arts escèniques

Els Amics de les Arts - CONCERT CANCEL·LAT

Els Amics de les Arts - CONCERT CANCEL·LATEls Amics de les Arts, com sempre i com mai els has vist!Tornen Els Amics de les Arts per presentar sobre els escenaris l'últim disc de la banda, que sortirà a la venda durant la primavera del 2020. El seu directe sorprendrà per explosiu i elèctric,...

On: Teatre Fortuny

Doctor Prats - CONCERT CANCEL·LATE
Arts escèniques

Doctor Prats - CONCERT CANCEL·LAT

Doctor Prats - CONCERT CANCEL·LATEl FestribaletJa fa temps que els Doctor Prats senten la necessitat de destinar i crear un espai per als més petits i sembla ser que han trobat la recepta per posar remei a aquesta inquietud. Doctor Prats descarrega la seva música i la seva festa amb El...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.