Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Taller: sexe i drogues mirades diverses

Taller: sexe i drogues mirades diverses

Programa Familia i ciutat, educació compartida

Dirigit a famílies i fills/es de 6è. de primària i 1er. de l'ESO. En aquest taller compartit (pares, mares i fills adolescents) es parlarà del cicle vital dels fills i les filles i els seus canvis sobtats, tant físics com psicològics. Sexualitat i drogues que generen diferents sensacions: a uns, pors i descontrol, a d'altres curiositat i experimentació.

Una sessió on poder participar activament en un moment de reflexió on tothom tindrà l'oportunitat de jugar a ser l'altre. Així poder conèixer com ens sentim, què sabem, què podem aprendre i què fer per abordar situacions al voltant de la sexualitat i les drogues.

A càrrec de: Imma Albert, psicòlgoa i sexòloga. Sonsoles Jiménez, treballadora social i tècnica en educació sexual i Xesca Arqués, psicopedagoga i tècnica en prevenció sobre drogues.

Inscripcions a familiaiciutat@reus.cat enviant les vostres dades.

Gratuït.


QUAN

el 02/04/2019

a les 17:30h

Et pot interessar...

ESPAI VIRTUAL MAS PINTAT DESEMBREE
Taller

ESPAI VIRTUAL MAS PINTAT DESEMBRE

Aquest mes de desembre Mas Pintat, torna a programar els espais virtuals i cicle de tertúlies, iniciats al mes de novembreEspais per famílies embarassades, espai nadó, espai familiar tarda, lleure en família, o cicle de tertúlies, formaran part d'aquest ventall de sessions virtuals.Adjuntem la...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.