Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2018: "Mobil"

Trapezi 2018:

La güasa circo teatre presenta Mobil. Mescla de fragilitat, desequilibri i tensió, aquesta és la història d’un home senzill que ve a mostrar i compartir el seu últim gran enginy. Una màquina complexa realitzada en un 90% amb materials reciclats, omple de diferents mecanismes que reaccionen en cadena i que generen diversos sons i ritmes, creant un ambient d’expectació entre el públic, a més de múltiples i diverses situacions en escena. L’interès pel ritme, els malabars i el moviment, és la base i punt de partida d’aquest treball.

Un espectacle de circ-teatre d’objectes íntim i sense text, on l’actor-malabarista desenvolupa l’especialitat de pilotes de pot, viatjant a través d’un personatge una mica excèntric, molt juganer i tendre que, interactuant amb l’escenografia viva i activa que ell mateix ha inventat i construït i amb elements amb els quals fa malabars, ens introdueix en un món on imaginació, joc i precisió es combinen. Un món on perdre’s segueix sent la millor manera de trobar-se.

Fitxa artística

  • Direcció: Pepa Gil
  • Intèrpret: José Luís Ruiz (El Belga)
  • Escenografia: Adrien Batiot i José Luís Ruiz (El Belga)
  • Vestuari: María Jesús Buffa Figueroa
  • Llum i so: Rafael Díaz Ramírez
  • Disseny gràfic: Pedro Peinado
  • Muntatge i edició audiovisual: Nacho Sánchez

Espectacle per a majors de 6 anys.

PREU

5 €ON

Bravium Teatre

Carrer de la Presó, 13

Com arribar-hi


QUAN

el 13/05/2018

a les 17:00h


MÉS INFORMACIÓ

Trapezi

LOCALITZACIÓ

Bravium Teatre

Carrer de la Presó, 13,

Tel. 977 34 37 01

http://www.braviumteatre.com/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.