Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2018: "Sol bémol"

Trapezi 2018:

La companyia D’Irque & Fien és un duet creatiu i complementari, tant a la vida diària com en els seus espectacles poètics i emocionants. Estimulen la infància que està encara a les nostres ànimes, a vegades ben amagada…

Dues persones, ambdues buscant l’altra, perdent, i novament trobant amb l’esperança de fer música harmoniosament amb les partitures que la vida els dóna.

Junts balancegen d’un lloc a l’altre, d’un ‘hola’ a un ‘que vagi bé’, un viatge ple de desafiaments i sorpreses, que es pot reconèixer pels curiosos d’aquest món.

Fitxa artística

  • Direcció: Dirk Van Boxelaere, Fien Van Herwegen i Leandre Ribera
  • Intèrprets: Dirk Van Boxelaere i Fien Van Herwegen
  • Tècnics: Fill de Block i Nicolas Charpin
  • Il·luminador: Bram Waelkens
  • Inspiració musical: Alain Reubens
  • Vestuari: Julia Wenners Alarm i Carmen Van Nyvelseel
  • Foto: Kristof Ceulemans whiteout fotografie
  • Vídeo: Jevon Lambrechts – Eva Leyten – les films invisibles
  • Amb el suport de: Rowena, Whoopi&Felix, Roos&Johan, Geertje&Christ, Lotte&Joris, Loes&Marie&Kasper,Kobe, Nanou, Dimitri&Anso – Paul… de Vlaamse gemeenschap, Le Boulon, Le cratere surface Ales scène nationale i L’Archipel Perpignan scène nationale.

PREU

10 €ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 12/05/2018

a les 20:30h


MÉS INFORMACIÓ

Trapezi

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.