Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2018: "TiraVol"

Trapezi 2018:

La Cie. Daraomaï persenta TiraVol.

Tots dos, entregats en una acrobàcia inèdita, a la frontera entre perxa xinesa i l’acro-dansa. Un espectacle ple de poesia i humor, que ens transporta cap a un univers aeri on les arts del circ, la dansa i la música conformen una cadència dolça i temerària.

Al centre de l’espectacle, un tercer personatge, una estructura en forma de prisma triangular, element sonor no identificat. Els personatges es perden dins d’aquest laberint de ferros, balancejant-se, vacil·lant, giravoltant.

TiraVol és el relat d’un viatge, d’una trobada. Un diàleg entre dues cultures, entre cara nord i cara sud d’una mateixa muntanya. Una oda a la diversitat, un crit de festa, una història entre il·lusions i realitats, on el cos i l’ànima juguen els rols principals.

Fitxa artística

  • Direcció i interpretació: Agnès Fustagueras i Puig i David Soubies
  • Amb la mirada còmplice de: Bet Garrell i Marcel Escolano, Cie Los Galindos
  • Creació musical: David Soubies
  • Regidoria i sonorització de l’estructura: Jérémie Guerin
  • Disseny d’il·luminació: «PP» Patrick Ponchant
  • Vestuaris: Aurèlie Jacob
  • Tuba i bateria: Yohan Scheidt
  • Constructor de l’estructura: Romain Giard

Coproducció: La Verrerie d’Alès – Pôle National Cirque Languedoc-Roussillon Espace Culturel des Corbières – CCrLC&M

Amb el suport de: Ville de Carcassonne, Conseil Général de l’Aude, Conseil Régional de Languedoc-Roussillon, Direction Générale de la Création Artistique du Ministère de la Culture et de la Communication

PREU

GratuïtON

Plaça Evarist Fàbregas

Plaça Evarist Fàbregas 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 12/05/2018

a les 13:00h


MÉS INFORMACIÓ

Trapezi

LOCALITZACIÓ

Plaça Evarist Fàbregas

Plaça Evarist Fàbregas, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.