Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2019 · "Quan els crancs portin talons"

Trapezi 2019 ·

Quan els crancs portin talons, Escarlata Circus (Catalunya). 70’, a partir de 8 anys

Àngel i Bàrbara, conductors d’aquesta acció performativa, ens expliquen un conte; un conte basat en fets reals sobre una parella que fa més de trenta anys va començar a fer circ creient poder trobar la seva llibertat i canviar el món. El món però, també els canvià a ells. La seva reflexió sobre aquest món és a través del seu llenguatge, el circ.

Amb una reinterpretació de la relació amb l’objecte, els fuets, ganivets, pals, acrobàcies i pallassos, desplacen el centralisme humà cap al punt de vista de l’objecte sobre el món; amb una visió posthumanista, els elements ens parlen des de les seves entranyes. A través de la Bàrbara i de l’Àngel descobrirem com aquesta parella que ens ha cedit els seus fets –el seu arxiu audiovisual inèdit!– es qüestionen a ells mateixos i qüestionen l’establert.

Fan l’exercici de descompondre la seva trajectòria circense com si de crancs es tractés. Revisiten el seu passat i proposen una visió de futur oberta i esperançadora. El seu motor és la poesia i la recerca de la bellesa. En definitiva, qüestionen la bestiesa humana.

 

Fitxa artística

Direcció: Laura Tajada

Escriptura: Laura Tajada i Escarlata Circus

Artistes: Jordi Aspa i Bet Miralta

Tècnic polifacètic: Pep Arumí

Acompanyament de dramatúrgia: Bauke Lievens

Disseny de llums: Cube.bz

Espai sonor: Cabo San Roque

Espai escènic: Escarlata Circus – Cube.bz

Videocreació: Miquel Àngel Raió

Vestuari: Monika Schwartzl

Producció: Alfred Ford i Bet Miralta

Fotografia: Pep Gol i Heroen Bollaert

Disseny gràfic: Münster Estudio - Dani Rabaza

Coproductors: Mercat de les Flors - Casa de la Dansa - Barcelona, Scène Nationale de l’Essonne Àgora Desnos - Évry - França i Scène Nationale du Sud-Aquitaine - Bayonne - França

Amb el suport de:  Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura

Agraïments: Joan Duch, Marduix Titelles, David Climent – Los Corderos, Janni Nuutinen, Marc Miralta i Talleres Nevado

PREU

10 € / 8 €


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 11/05/2019

a les 20:30h

LOCALITZACIÓ

Teatre Fortuny

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4,

Tel. 977 31 50 59

http://www.teatrefortuny.cat/

info@caer.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.