CAER

CAER- Centre d’Arts Escèniques Reus és un centre públic dedicat a la producció i la programació de teatre, música, dansa i circ.

CAER gestiona les programacions del Teatre Fortuny, del Teatre Bartrina, la fira Trapezi, i el festival Cos,  a més de produir espectacles propis (CAER CREA), i Més Dansa i altres cicles i activitats escèniques. Tots són exponents escènics de la ciutat de Reus que caminen en la mateixa direcció i que són referents nacionals en l’àmbit de les arts escèniques. Les produccions CAER CREA combinen la dramatúrgia contemporània amb altres nous llenguatges escènics, com el circ.

Escena de La dona justa, de Sándor Márai.El CAER és el centre d’arts escèniques descentralitzat pioner de Catalunya. Va néixer el 2005, recollint els més de 100 anys de tradició escènica de la ciutat, que l’havia convertit en un escenari de primera línia. Des de la seva creació fins l’actualitat, el CAER s’ha consolidat amb èxit com un important centre productor d’arts escèniques del país, assolint també prestigi als circuïts teatrals de l’estat.

El 2008, el CAER fa un pas endavant unificant sota una mateixa direcció el centre de produccions, el Teatre Fortuny i el Teatre Bartrina, el Trapezi i el Cos. El 2009, Cèsar Compte pren el relleu a la direcció artística de Ferran Madico.
La Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Reus formen un consorci públic que gestiona l’activitat del CAER - Centre d’Arts Escèniques Reus.

Teatre Fortuny
Plaça de Prim, 4
43201 Reus
Telèfon 977 010 657
[email protected]
www.caer.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.