Presentació

Hipòlit Monseny

L’espai públic és l’escenari privilegiat de la vida ciutadana, l’indret on es concentren i es fusionen els diferents usos que els ciutadans i ciutadanes fan de la seva ciutat: els que van a peu, els que van amb cotxe, els infants, la gent gran, les persones amb necessitats específiques de mobilitat, etc. Atendre les necessitats que es deriven d’aquests usos i fer-los compatibles en el seu conjunt des d’una visió sostenible i respectuosa amb l’entorn és l’objectiu prioritari de la Regidoria de Via Pública.

L’arranjament de carrers i voreres, l’enllumenat, la creació i el manteniment dels espais de joc i de lleure i dels espais per a gossos, la jardineria o els dispositius d’ocupació de la via pública són algunes de les actuacions que s’impulsen des de la Regidoria, com ho són també les iniciatives encaminades a promoure les actituds cíviques entre els reusencs, els dispositius de neteja dels carrers o la recollida urbana de residus. L'objectiu de tot plegat és avançar cap a una ciutat amable i respectuosa amb les persones on l'espai públic sigui un espai accessible per a tothom.


Hipòlit Monseny Gavaldà
Regidor de Via Pública
[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.