Emergències

El telèfon 112 centralitza totes les trucades d'urgència, donant-los resposta immediata les 24 hores del dia. Serveix perquè els ciutadans  puguin sol·licitar els serveis públics d'urgències sanitàries, d'extinció d'incendis i salvaments, de seguretat ciutadana i de protecció civil quan es trobin en una situació d'emergència.

Interior de l'edifici 112El centre d’atenció i gestió de trucades d’urgència 112 està ubicat a Reus, a la carretera T-11, en un espai comú per als diversos serveis d’emergències de Catalunya: bombers, policies, sanitaris i medi ambient. D’es d’aquí s’estructura la seva coordinació i interacció i  s’ofereix un servei modern amb flexibilitat organitzativa, i dotat d'una tecnologia i uns sistemes de gestió avançats.

L’edifici de Reus és singular, autosuficient, amb l’última tecnologia. Ocupa una superfície de 15.000 m2. Hi treballen habitualment 120 persones per torns, però la plantilla es duplicarà en situacions d’excepcionalitat. El complex té, a més, una torre de telecomunicacions d’uns 45 metres d’altura i un heliport.

Centre 112
Carretera T-11 de Reus a Tarragona
Telèfon 112

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.