Atenció telefònica

010El telèfon d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Reus és el 010 quan la trucada es realitza des de la ciutat de Reus. Per comunicar-se amb l’Ajuntament o realitzar qualsevol consulta des d’un telèfon mobil o des d’un telèfon fix de fora de la ciutat de Reus, cal marcar el 977 010 010.

El servei telefònic d’atenció ciutadana 010 funciona les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. No obstant, per obtenir informació sobre tràmits municipals o gestió d’expedients cal trucar en horari d’atenció de les oficines d’atenció generalista o especialitzada, segons el cas.

L’Ajuntament de Reus ofereix un servei d’atenció multicanal:

  • Telemàtic (oficina virtual)
  • Presencial (oficines d’atenció generalista o especialitzada)
  • Telefònic (010) (Consulteu el cost de la trucada*)

Per aquest motiu, es recomana als ciutadans que s'informin abans de realitzar qualsevol desplaçament presencial dels canals d’atenció disponibles per a cada tràmit. La informació està disponible al portal de Tràmits.

El servei telefònic 010 és el punt central d’atenció telefònic, que deriva qualsevol trucada al servei corresponent. A través del 010 s'ofereix atenció sobre temes de ciutat a qualsevol hora del dia, com ara l'horari d’actes culturals o de lleure o informació sobre programació d’actes previstos. A més, permet realitzar tràmits senzills que per la seva repercussió poden tramitar-se pel canal telefònic:

  • Recollida de mobles vells i ferralla
  • Gestió queixes i suggeriments
  • Demanar cites prèvies per realitzar l'alta o el canvi de domicili del padró o altres tràmits

 * El cost de la trucada al telèfon 010 és de 15 cèntims per l'establiment de trucada, de 7 cèntims per cada minut de conversa si truca des de fix, i de 18 cèntims si truca des de mòbil, impostos no inclosos.

Consulteu també el Directori per trobar els telèfons i la localització dels principals punts d'interès de la ciutat.

Directori

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.