Campanar

Campanar
Plaça de Sant Pere, s/n
Horari: Juny i Set: de dl a ds, d'11a 14h i de 17 a 19h. Dg i festius d'11a 14h · Juliol i Ag: de dl a ds, d’11h a 14h i de 17 a 19:30h. Dg i festius d'11a 14h · Resta de l’any: ds de 12 a 14h i de 16 a 18h. Dg i festius de 12 a 14h. Tancat 25 i 26/12 i 1 i 6/01

El campanar és un dels elements més emblemàtics de Reus. Gaudí el va posar com a model de campanar que comparteix l’ús religiós amb el civil, com a punt de guaita. A més d’aquest esment del campanar, cal dir que Gaudí va recrear el disseny de la seva escala interior - helicoïdal amb l’eix buit- a les escales d’accés als campanars de la Basílica de la Sagrada Família, tal com recull l’arquitecte Cèsar Martinell en la monografia que va escriure sobre l’arquitecte.

Categoria: Ruta Gaudí & Reus, Arquitectura i art públic
 Si detecta alguna errada en aquesta fitxa del directori o vol fer una aportació: Millora del directori

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.