Casal d'Estiu Adaptat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

 
Tipus d’activitat: 
Casals d'estiu
Nom Activitat:
Casal d'Estiu Adaptat
Subtítol/breu descripció: 
Hipoteràpia, musicoteràpia, taller de gossos, taller de creativitat, piscina.... per a infants escolaritzats en centres o unitats d'educació especial de Reus i/o infants de necesitats educatives especials residents a Reus i llurs germans.
Organitza: 
AMPA CPEE Alba
Lloc:
Escola General Prim
Adreça: 
Carrer del Dr. Ferran, 42. 43202 Reus
Edats:
De 3 a 21
Durada de l'activitat:
Del 01/07/2019 al 26/07/2019
Horari / preu: 

De 9 a 13h       40€   
Per les famílies monoparentals, nombroses i les que facin una segona inscripció 38€.

Places disponibles: 
40
Tipus d’inscripció: 
Setmanal
Inscripcions / informació:

Presencials: 
Subvencionat per: 

Ajuntament de Reus. Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística. 

Observacions: 

Procediment d'inscripció:
- La sol·licitud de preinscripció al casal adaptat s'iniciarà mitjançant un email dirigit a l'AMPA CPEE Alba fent constar: la petició de les setmanes d'assistència al casal, les incials del participant, nee, centre escolaritzat i curs, lloc de residència, persona i telèfon de contacte. Dates de preinscripció: De l'1 al 8 de juny, fins a les 24h.
- La confirmació de la reserva es realitzarà mitjançant un correu electrònic o mitjançant el telèfon de contacte.
- La formalització de la reserva es farà efectiva amb l'aportació de la documentació requerida que serà comunicada mitjançant un correu electrònic o mitjançant el telèfon de contacte. Dates de recepció a confirmar per l'AMPA. 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.