Teatre

Reus és un dels centres teatrals més importants del país, amb set escenaris que es coordinen i ofereixen una programació conjunta i de qualitat amb estrenes i produccions de primer ordre. 

Assaig al teatre FortunyEls teatres de Reus formen una xarxa potent amb una capacitat per a més de 3.000 espectadors:

  • Teatre Fortuny
  • Teatre Bartrina
  • La Palma
  • Teatre Bravium
  • Teatre de l'Orfeó Reusenc
  • Teatre de l'Institut Baix Camp

Tenen un programa estable durant tot l’any, amb una oferta escènica diversa i rica en espectacles de teatre, música, dansa, opera, mim i circ. A més, els escenaris estan integrats en els cartells dels diferent Festivals que es fan a la ciutat, Trapezi, Cos, Festivals d’Estiu i cada equipament ha consolidat una oferta adreçada a un tipus de públic.

 

Consulta la programació del Teatre Fortuny.

Consulta la programació del Teatre Bartrina.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.