S'ajudica el darrer lot per implantar el sistema públic de bicicleta compartida

Cerca al Blog de Next Generation

E.g., 27/02/2023
E.g., 27/02/2023
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns 20 Febrer, 2023

L’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, ha adjudicat a l’empresa Constècnia 3 SL el darrer lot del contracte per a la implantació d'un sistema públic de bicicleta compartida a la ciutat de Reus. Concretament, el que fa referència a l'obra civil per a la instal·lació d'estacions i ancoratges (les bases d'aparcament) per a les bicicletes.

El contracte s'ha adjudicat per 633.175,39 euros (sense IVA). El termini total de l’execució de les obres és de 7 mesos, dividit en dues fases:

  • Fase 1 (obra civil corresponent a 14 estacions): 4 mesos a comptar des de l’acta de replanteig.
  • Fase 2 (obra civil corresponent a 7 estacions): 7 mesos a comptar des de l’acta de replanteig.

Aquest contracte està emmarcat dins del «Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Financiado por la Unión Europea-NextGenerationEU».

Logotips Next Generation ZBE

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.