Parc de Nadal

El Parc de Nadal se celebra anualment pels volts de Nadal i Reus, durant les vacances dels nens i nenes a l'escola. Ofereix activitats molt diverses per a la canalla des del matí fins al vespre. Però, a més, compta amb serveis diversos, com ara guarda-roba, atenció sanitària, cafeteria, servei d'acompanyament a discapacitats, atenció infantil i zones de descans.

A través del web http://www.parcdenadal.cat/, es pot seguir diàriament tota la informació generada i l'agenda relativa al parc.

Rocòdrom ubicat al Parc de NadalActivitat per als més petits del Parc de Nadal

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.