Espai de Joc Obert per a Famílies

És un espai interior acollidor i estimulant en el qual famílies amb infants petits poden jugar lliurement, descobrir, experimentar, aprendre, relacionar-se i divertir-se. L'Espai de Joc Obert per a Famílies vol facilitar l'accés dels infants a joguines diferents de les que de forma habitual tenen i alhora generar un espai de convivència i relació per infants i adults a través del joc i de les joguines.

Funcionament
L'Espai de Joc Obert és un espai pensat perquè els infants, fins a 5 anys i sempre acompanyats d'una persona adulta, puguin desenvolupar una activitat de joc amb materials que hi ha a l'abast.

No cal una inscripció prèvia perquè, precisament, el que es busca és que sigui un espai obert sense horaris i, per tant, adaptat a les necessitats de les famílies dins l'horari habitual del Centre Cívic.

Està limitat a 12 persones entre infants i adults per tal que sigui una activitat que pugui realitzar-se còmodament.

Lloc: Centre Cívic Ponent

Horaris: En horari d'atenció al públic del Centre Cívic Ponent.

Espai de Joc Obert per a Famílies

Centre Cívic Ponent
Av/ dels Països Catalans, 106
Tel. 977 010 044

Horaris: De dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 h. Del 23 de juliol al 10 de setembre: de 8h a 15h.

El Centre Cívic Ponent va obrir les portes el 1991, i des del 2011 ocupa les instal·lacions de l’antiga fàbrica d’anhídrid carbònic La Coromina Industrial SA.


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.