Escoles Bressol Municipals

ebm_3.jpg
ebm_1.jpg
ebm_2.jpg
ebm_4.jpg
ebm_5.jpg
ebm_6.jpg
ebm_7.jpg
ebm_8.jpg
ebm_9.jpg
ebm_10.jpg
Les escoles bressol municipals són centres educatius on s'imparteix el primer cicle d'educació infantil (de 0 a 3 anys) que  treballen amb l’objectiu d’acompanyar els infants en les primeres descobertes del món i s’acosten a aquests aprenentatges a través de l’experimentació i la vivència, des d’un respecte a l’infant i al seu desenvolupament integral. Mitjançant propostes en un espai nodrit i pensat, l’adult proporciona un entorn on adquireix aprenentatges d’una manera lúdica i autònoma. Les EBM donen una empenta a la participació de les famílies a l’escola, amb la voluntat que les famílies coneguin des de dins com són, què fan, perquè ho fan i se’n sentin part activa.
 
Consulteu el següent enllaç per conèixer les escoles i la seva ubicació.
 

Accés a la xarxa d'EBM de Reus 

  

Sigueu benvinguts!

En el següent enllaç podeu consultar com demanar plaça, ja sigui en el periode de preinscripció (mes de maig habitualment) o durant el curs. 

 

                                                                          Sol·licitar plaça a les Escoles Bressol Municipal

 

«Tastet d'escola»
El «Tastet d’Escola» neix com un projecte municipal de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística de Reus destinat als infants que al setembre comencen a P3 i no han estat escolaritzats amb anterioritat.

Aquesta proposta pretén oferir a les famílies una eina per tal que els seus fills comencin a familiaritzar-se amb l’escolarització. Es promou el treball dels hàbits i rutines propis de les escoles en el cicle d’educació infantil, alhora que l’infant fa també els primers inicis de socialització dins del grup classe.

El projecte s’ubica dins de les Escoles Bressol Municipals (EBM) tot i que no són places d’escola bressol atès que la proposta és inferior al nombre d’hores i dies del que és considerat com un servei d’escola bressol.

Els infants poden assistir a una EBM totes les tardes de dilluns a divendres dels mesos d'abril fins al final del curs escolar del mes de juny. L’horari del servei és de 15:00 a 17:00 h. L

 

Tramita la sol·licitud per al Tastet d'Escola

Tastet d'escola

 

ebm_3.jpg
ebm_1.jpg
ebm_2.jpg
ebm_4.jpg
ebm_5.jpg
ebm_6.jpg
ebm_7.jpg
ebm_8.jpg
ebm_9.jpg
ebm_10.jpg
Fitxers relacionats:
Oficina Municipal d’Escolarització (OME)
Carrer de Rosselló 2-8
Tel. 977 010 046

Horaris: Horari d'atenció: De dilluns a divendres. Matins de 9 a 14 h. Tardes, prèvia cita, al 977 010 046. En periodes de preinscripció d'educació infantil, primària i ESO de 8.30 a 14 i tardes amb cita prèvia.

Carrer de Rosselló 2-8

L'atenció presencial, sempre amb CITA PRÈVIA.

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.