Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana de Reus és un cos de policia local que s’ha consolidat com un servei de policia modern i proper al ciutadà, amb capacitat per adaptar-se als canvis socials. El model policial de la Guàrdia Urbana de Reus està orientat al ciutadà, perquè hi ha una interacció efectiva entre els agents i els ciutadans que permet millorar les seves condicions de vida i la seva seguretat.

El cos té la missió de vetllar pels drets i llibertats dels ciutadans i aconseguir la convivència pacífica i cívica, per la qual cosa és un pilar fonamental per a la protecció de la seguretat ciutadana. La policia local té competències en matèria de:

  • Trànsit
  • Seguretat
  • Compliment de les ordenances municipals
  • Assistència i atenció ciutadana
  • Activitats preventives, de mediació i resolució de conflictes
Telèfons de la Guàrdia Urbana
Urgències092
Comissaria977 010 092
Oficina d'Atenció a la Víctima977 010 092
Dipòsit de vehicles977 010 056
Servei de Mobilitat i Circulació977 010 068
Guàrdia Urbana
Avinguda de Marià Fortuny, 27
Tel. 092 / 977 010 092
Guàrdia Urbana

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.