Parc del Lliscament

Parc del Lliscament

CP:43201

DESCRIPCIÓ

El parc del Lliscament és un espai d’alt valor ambiental i ecològic pensat per gaudir de la natura i per a la pràctica esportiva i de salut.

Com a parc esportiu integra tres espais diferenciats: la zona de lliscament, el parc de cal·listènia i l’àrea de petanca. La instal·lació esportiva central és el nou skatepark, que compta amb diferents tipologies d’elements i també de nivells de dificultat part a skaters, patinadors en línia, bikers i scooter riders:

• Un gran bowl central, que té forma de piscina, amb tres hips o salts i les mides del half-pipe actual, enfonsat fins a una profunditat entre 175 i 230cm.

• Una mini bowl per iniciació, amb forma de gota i un corredor que protegeix la bowl.

• Zones de patinatge de carrer als laterals i zona d’onades a l'extrem sud.

El sistema de recollida d'aigua del bowl s’ha dissenyat per recuperar l’aigua de pluja, i reconduir-la a un gran dipòsit soterrat per al reg del parc.

El parc de cal·listènia se situa entre les dos zones de descans, en un àrea amb de pradera natural marcada pels camins perimetrals. Compta amb elements per exercitar-se i incorpora bancs i altres elements de mobiliari.

La zona de petanca és a l’oest del parc, travessant la riera de la Font dels Capellans, i integrada a l’espai amb plantació de moreres i mobiliari que facilita el descans i observació del joc.

Zona skate. Normés d’ús:

• Fes servir aquesta instal·lació amb seny, sota la teva responsabilitat, segons el teu nivell i amb les proteccions adequades (casc, genolleres i colzeres)

• No utilitzis la instal·lació si està mullada o humida

• Respecta els torns i ajuda a mantenir la instal·lació neta

• No caminis per la pista

• Ni pintis ni apliquis cera a la pista: poden afectar-ne l’ús i el lliscament.

 

 

Categoria: Parcs i fonts

foto localització
 Si detecta alguna errada en aquesta fitxa del directori o vol fer una aportació: Millora del directori

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.