Altres cossos

Mossos d'Esquadra
Una patrulla mixta dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus als carrers de la ciutatEls Mossos d’Esquadra són el cos policial de la Generalitat de Catalunya, que s’encarrega de les tasques de patrullatge, investigació i actuacions en delictes, recepció de denúncies i instrucció d’atestats. La comissaria dels Mossos d’Esquadra a Reus es troba al carrer de l’Alfàbrega, i és una de les tres seus de l'Àrea Bàsica Policial Baix Camp-Priorat que assegura la prestació dels serveis bàsics d'investigació i seguretat ciutadana. 
Comissaria dels Mossos d’Esquadra a Reus

Carrer de l'Alfàbrega, 4
43206 Reus
Telèfon 088 / 977 30 50 50
Fax 977 30 50 51
http://www20.gencat.cat/portal/site/interior/

Bombers
El Cos de Bombers de la Generalitat desenvolupa les funcions de prevenció i extinció d'incendis i de salvaments atribuïdes al Govern de Catalunya i coordina els seus serveis a tot el territori excepte a la ciutat de Barcelona, on hi ha un cos de bombers propi.

Més de 5.000 efectius integren el cos de bombers, que intervé en tot tipus d'emergències: incendis en habitatges, a les indústries, de vegetació, ensorraments, rescats a àmbits molt diversos com són muntanya, aigua, habitatges, infraestructures ferroviàries, rescat de persones atrapades en accidents de trànsit i inundacions. Alhora també treballen en la prevenció, tant per minimitzar el risc d'accidents com per estar més preparats en cas que es produeixin.

Parc de Bombers
Autovia Tarragona-Reus, T-11, Km. 14
43006 Tarragona
Telèfon 112 / 977 86 54 00
Fax 977 86 54 46
[email protected]
http://www20.gencat.cat/portal/site/interior/

Regió d’Emergències de Tarragona

Autovia Tarragona-Reus, T-11, Km. 14
43006 Tarragona
Telèfon 977 86 54 00
Fax 977 86 54 46

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.