Targeta Daurada

La Targeta Daurada permet a les persones majors de 65 anys empadronades a Reus gaudir de la gratuïtat de diversos serveis i dels descomptes en activitats culturals que se celebren a la ciutat. La targeta és d’ús personal i instranferible.

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) tramita la Targeta Daurada a totes les persones majors de 65 anys empadronades a Reus. 

Targeta DauradaEls serveis municipals gratuïts amb la Targeta Daurada són:

 • Entrada a les exposicions al Museu de Reus i Centre de la Imatge Mas Iglesias.
 • Entrada al Gaudí Centre
 • Visita al Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata
 • Visita lliure a l'Enològica de Reus. Espai de descoberta de vins i vermuts.
 • Transport públic urbà (Abans de pujar al bus, tingueu la targeta a mà. Quan ho feu, apropeu-la al lector que trobareu al costat de la cabina del conductor. Amb la Targeta Daurada viatjeu gratuïtament).
 • Oferta formativa de Mas Carandell (Gratuïtat subjecta a un mínim de persones matriculades al curs, així com a les condicions específiques de cada curs)
 • Accions formatives  de la Fundació IMFE per a jubilats (gratuïtat subjecta a les condicions específiques de cada curs)

Els serveis que tenen descomptes amb la Targeta Daurada són:

 • Entrades als espectacles de poducció pròpia al Teatre Bartrina i a l'Orfeó Reusenc (descompte del 20%), al Teatre Bravium (10%)
 • Abonament matinal i abonament diari al gimnàs municipal del Pavelló Olímpic (descompte del 30%)
 • Activitats físiques organitzades per Reus Esport i Lleure en instal·lacions municipals (descompte del 30%)
 • Entrada a les piscines municipals (descompte del 30%)
 • Entrada al Parc de Nadal: 3 € per als titulars de la Targeta Daurada (La tarifa general és de 4 €)
 • Bonificació en l’import dels cursos als centres cívics (descompte del 15%)
 • Ganxeta daurada, 6 euros al mes per als titulars de la Targeta daurada ( la tarifa general és de 9 euros, en cas de tres mesos d'abonament consecutiu a partir del quart la bonificació serà del 50%

Com funciona la Targeta

Mostreu la Targeta Daurada per obtenir els descomptes detallats aquí. Recordeu que és d'ús personal i intransferible. El personal responsable pot sol·licitar la identificació, mitjançant el document d'identitat de la persona que la utilitzi, per verificar que se'n fa un bon ús.

La targeta que porta incorporat un dispositiu electrònic serveix per accedir als autobusos. Pugeu al bus i apropeu la targeta als lectors automatitzats que hi ha al costat de la cabina del conductor. Amb la Targeta Daurada hi viatgeu gratuïtament.

 

Sol·licita la Targeta Daurada

NOTA IMPORTANT! A partir del 16 de maig de 2022, cal demanar cita prèvia a l'OAC per renovar, fer un duplicat o fer per primer cop la targeta. La Targeta Daurada incorpora la fotografia de la persona usuària.

Les Targetes Daurades emeses sense fotografia amb motiu de la pandèmia queden prorrogades de manera indefinida. L'usuari no ha de fer cap tràmit i la mateixa targeta continua sent vàlida per gaudir de la gratuïtat dels autobusos de Reus Transport i de la resta d'avantatges. En no portar fotografia, cal que les persones usuàries s'identifiquin amb el DNI quan sigui necessari.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.