Salut pública

La salut pública és el conjunt d’actuacions dels poders públics i de la societat per prevenir, promoure i protegir la salut de les persones tant en l’esfera individual com col·lectiva. Reus té un Pla de Salut Pública per a la ciutat amb els següents eixos a desenvolupar:

  • Augmentar la transversalitat de la salut pública perquè sigui present entre les accions de les diferents regidories de l’Ajuntament de Reus i altres agents.
  • Empoderar la ciutadania envers la seva salut.
  • Augmentar l’eficàcia i l’eficiència de les actuacions en Salut Pública a la ciutat de Reus. 

Les accions que es duen a terme a salut pública es poden classificar en dos tipus: 


Departament de Salut Pública 
C/Ample, 13
43202 Reus
Telèfon 977 010 040
Fax 977 010043
Inscripció: salutpublica@reus.cat

Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Pla de Salut 303.2 KB
Departament de Salut Pública
C/Ample, 13
Tel. 977 010 040

C/Ample, 13

Departament de Salut Pública

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.