Oficina de Consum de Reus i Baix Camp

L'Oficina de Consum dóna un servei gratuït d’informació als consumidors i usuaris sobre els seus drets i defensa aquests drets per contribuir a la millora de la qualitat de vida. Les actuacions que es duen a terme tenen dues vessants: orientar els ciutadans per trobar la solució als problemes derivats del consum i prevenir per tal que aquests problemes no sorgeixin. L'Ajuntament de Reus i el Consell Comarcal del Baix Camp han unificat els seus serveis d'atenció al consumidor i ofereixen una finestreta única a la Plaça de la Patacada.

L'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp ofereix:

  • Informació sobre els drets i deures del consumidor.
  • Assessorament en tota mena de qüestions relacionades amb habitatges, serveis, assegurances, bancs i comerç, entre d'altres.
  • Tramitació de denúncies i reclamacions.
  • Arxiu bibliogràfic sobre temes i sectors concrets.
  • Base de dades sobre legislació i productes perquè els consumidors puguin assessorar-se, comparar productes i saber quins són els passos que han de donar  abans d'efectuar la compra.

 

Oficina de Consum de Reus i Baix Camp
Pl. de la Patacada, 1, baixos
Tel. 977 327 100
foto localització

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.