Agència Reus Promoció

El Gaudí Centre, al fons, és la seu del Patronat Municipal de Turisme i ComerçL'Agència Reus Promoció promou l’activitat turística i comercial a la ciutat, que té en el Modernisme i en el petit comerç de qualitat els seus dos principals atractius. L’Institut Pere Mata, la Casa Navàs o la Casa Rull són només alguns dels exponents de l'arquitectura modernista que poden veure's a Reus. L'oferta es completa amb el Gaudí Centre, l’únic espai d’interpretació sobre la vida i l’obra de l’arquitecte Antoni Gaudí.

A més del Modernisme, el comerç de qualitat que ofereix la ciutat és també un reclam per als visitants. De fet, Reus és reconeguda a Catalunya per la seva àmplia oferta comercial, per la proximitat i pel tracte professional dels botiguers.

Oficina de Turisme
Plaça del Mercadal, 3
Tel. 977 010 670

Horaris: Hivern (del 16 de setembre al 14 de juny): de dilluns a dissabte, de 9:30h a 19 h. Diumenge i festius, d’10 a 14 h. Estiu (del 15 de juny al 15 de setembre): de dilluns a dissabte, de 9:30 a 20h. Diumenge i festius, de 10 a 14 h.

Plaça del Mercadal, 3

Oficina de Turisme

Reus Promoció
C/ Sant Joan, 34 A
Tel. 977 010 667

Horaris: De dilluns a dijous, de 9 a 14h i de 16 a 19 h. Divendres de 9:00 h a 14:00 h.

Reus Promoció

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.