firaReus Events

 

Centre de Fires i Convencions

firaReus Events és la institució que gestiona l’activitat dedicada al turisme de reunions a la ciutat de Reus: congressos, esdeveniments corporatius i fires.
 
El Centre de Fires i Convencions de firaReus Events disposa d’unes instal·lacions modernes i funcionals de 24.000m2, amb sales d'excel·lents característiques tècniques, adaptables a tot tipus d'esdeveniments i amb capacitat per a acollir fins a 1.500 persones en un mateix espai.
 
Les instal·lacions compten amb un auditori exterior de 4.600 m2 amb aforament de fins a un miler de persones; tres sales firals i l'auditori Antoni Gaudí, amb capacitat per a 754 persones. A més, s'hi poden trobar dues sales d'actes i deu sales de reunions.
 
La fira està ubicada a l'edifici Tecnoparc, l'equipament de promoció econòmica de referència del Parc Tecnològic i d'Innovació del Tecnoparc, on també hi ha el centre d'empreses de REDESSA Tecno i REDESSA Cepid.
 

Les principals fires que s'hi celebren són:

  • exproReus
  • Tot Nuvis
  • Saló de la Moto

Podeu consultar la resta de fires i més informació sobre el recinte a www.firareus.com

Fira Reus
Avinguda Bellisens, 40
Tel. 977 32 63 63

Horaris: De 9 a 14 h i de 16 a 19 h. Horari d'estiu: de 8 a 14 h.

Avinguda Bellisens, 40


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.