Rutes Reus. Rutes saludables

 

Rutes Reus, xarxa d'itineraris de salut i paisatge

Les rutes saludables de les Rutes Reus són una invitació a recórrer el terme a peu. Emmarcats dins del nucli urbà o resseguint camins i rieres que circulen pels límits del terme, ens proposen recorreguts per les diferents ciutats que conviuen dins de la ciutat: la ciutat del passat, amb les empremtes de la història en edificis i carrers, i la ciutat del present, amb les grans transformacions urbanes i la realitat d’un entorn agrícola i rural viu que ens connecta amb el territori i expressa la nostra identitat en el paisatge.

Itineraris de salut i paisatgístics per viure la ciutat de més a prop, fent de la pràctica esportiva una pràctica habitual, senzilla i plaent. Cada itinerari té una fitxa en què trobareu informació detallada, tant de l’itinerari com dels elements d’interès que hi trobareu, així com informació pràctica sobra distàncies, dificultats d’accés o serveis que teniu a l’abast.

Trieu el que us vingui més de gust i comenceu: teniu ... quilòmetres per viure la ciutat a un altre ritme.

Rutes Reus: xarxa d'itineraris de salut i paisatge

r01 passeig de ronda r02 de Misericórdia a Castellvell r03 Parc dels Capellans
r04 La Pastoreta r05 la Gran Volta a Reus  r06 Parc de Sant Jordi
 r07 Mas Iglesias R08 Rutes Reus. Ruta 09 
R10. Rutes Reus Rutes Reus. Ruta 11  R12. Rutes Reus
R13 de les Rutes Reus R14 de les Rutes Reus  

 

Us podeu descarregar en pdf els fulletons de les rutes, en els fitxers relacionats,
a peu de pàgina.

 

 
Vídeos Relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.