Equipaments esportius

La ciutat de Reus ofereix una àmplia xarxa d’equipaments per a la pràctica esportiva. Cadascun d’ells respon a un perfil d’usuari; per tant, l’oferta s’adapta a les necessitats dels ciutadans.

Destaquen com a novetat els poliesportius lleugers, a través del qual es vol incentivar l’esport de base i la cohesió social. A més, la xarxa municipal d’equipaments es completa amb les 20 zones de joc a l’aire lliure, que integren pistes de bàsquet, camps de futbol i aparells de gimnàs.

La instal·lació de més envergadura és el Pavelló Olímpic Municial, que ha acollit cites esportives d’alt nivell. Reus Esport i Lleure és l’empresa municipal encarregada tant de la gestió dels equipaments com de la programació de les activitats.

Camp de futbol municipal de la Pastoreta
carrer dels Velers, 28-30

Al polígon Mas Ferrer

Camp de futbol municipal de la Pastoreta

Camp de futbol municipal Districte 5
C/Mas d'Aixemús 11-15

Camp de futbol municipal Mas Iglesias
c/Montserrat Roig, 6

foto localització

Cruyff Court
Avinguda de Salou, 2-24
Tel. 977 010 888

Horaris: Horari d'obertura amb reserva prèvia

Cruyff Court

Estadi municipal
C/ Recasens i Mercadé, 50-58
Tel. 977010890

Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
Tel. 977 010 888


Polilleuger municipal Alberich i Casas
Carrer Vilafortuny, 24

Polilleuger municipal Cèlia Artiga
Carrer Mont Caro, 2-6
Tel. +34 977 010 888
Polilleuger municipal Cèlia Artiga

Polilleuger municipal Ciutat de Reus
Carrer Terol, 3

Polilleuger municipal Joan Rebull
Avinguda de L'Onze de Setembre, 8
Tel. +34 977 010 888
foto localització

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.