Activitats i recursos educatius 2023-2024

icon

Conèixer els aliments i les raons d’alimentar-se adequadament.

[+]
icon

Identificar els diferents tipus de begudes i com aquestes afecten a l’organisme.Conèixer alternatives saludables a les begudes ensucrades.Aprendre a llegir etiquetes i a interpretar la composició de les begudes refrescants, energètiques, isotòniques i alcohòliques.

[+]
icon

Conèixer els aliments bàsics d’un esmorzar saludable

[+]
icon

Conèixer els diferents grups d’aliments que podem incloure en un bon esmorzar.Aprendre la importància d’esmorzar abans d’anar a l’institut.

[+]
icon

Conèixer els aliments i incrementar el coneixement referent a les raons d’alimentar-se adequadament.

[+]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.