“MÉS O MENYS” EXPOSICIÓ INTERACTIVA DIGITAL

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

2n ESO

Secundària
Objectius: 

Promoure la reflexió en joves de 2n d’ESO en temes de sexualitat, drogues (sobretot alcohol i tabac), conflictes personals i relacionals i estils de conducta.
Afavorir decisions responsables.
Generar més consciència en la presa d’actituds i en el poder, tant positiu com negatiu, del grup d’iguals.

Descripció: 

Els temes de cada plafó són: Menys graus, menys fums, més coco, més canvis, menys interrogants, més info, menys riscos i menys pèls a la llengua (són temes relacionats amb l' alcohol, el tabac, la informació general, temes relacionats amb canvis fisiològics i emocionals, sexualitat i estils de conducta).

Requisits: 

Està dirigida als alumnes de 2n d’ESO.
És necessari que abans o un cop finalitzada l’exposició els tutors facin un treball de reforç a l’exposició dirigit als alumnes, a partir d’un material didàctic que s'hi inclou.

Calendari: 
L’exposició es farà de setembre a novembre.
Horari: 

Les sessions són d’1 hora, a determinar amb l’equip docent.

Preu: 
Gratuït
Organització: 

Organització: Regidoria de Salut i Ciutadania
Persona de contacte: Xesca Arques, Sonsoles Jiménez
Adreça: C/Ample, 13 – 43202 Reus.
Telèfon: 977 010040
Inscripció: [email protected] //[email protected]
Full d’inscripció: NO

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.