SEXUALITAT A LA CARTA

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Secundària
Objectius: 

Resoldre dubtes actuals sobre la sexualitat en el sentit ampli i integral.
Oferir recursos al jovent per a gaudir d’una bona salut sexual

Descripció: 

La sexualitat és plaer i responsabilitat. Treballem amb rugositat la sexualitat per treure les pors i desmitificar tabús.

A través de les preguntes anònimes de l’alumnat es confecciona una sessió a mida del grup.  Dirigit a grups/classe de 1r a 4t ESO

Requisits: 

Contactar amb l'equip tècnic durant el mes de setembre o en finalitzar el curs escolar per a programar les accions per al curs següent.

Calendari: 
Curs escolar preferiblement a partir del segon trimestre
Horari: 

A determinar amb l’equip docent.

Preu: 
Gratuït
Organització: 

Organització: Regidoria de Salut i Ciutadania.
Persona de contacte: Sonsoles Jiménez
Adreça: C/ Ample, 13, 43202 Reus
Telèfon: 977 010 040
Inscripció: [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.